- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Merguez chipolatas, pommes de terre et légumes
Merguez chipolatas, pommes de terre et légumes
- Totale tijd 28min
- 15min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
800 g Pommes de terre
120 g Carottes
120 g Poivrons jaune et rouge
1 Oignon
6 Merguez
4 Chipolatas
2 càs Paprika
2 càc Fond de veau
1 càc Ail en poudre
2 pincée Herbes de Provence
Sel et poivre
300 ml Eau
2 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /5
Émincer l'oignon. Couper les chipolatas et les merguez. Couper les carottes en rondelles. Couper les poivrons et les pommes de terre.
Stap 2 /5
Mode dorage Faire dorer l'oignon dans l'huile d'olive
Stap 3 /5
Mode dorage Ajouter les carottes, les poivrons, les pommes de terre, les merguez et les saucisses. Bien mélanger.
Stap 4 /5
Assaisonner avec sel et poivre. Ajouter le paprika, l'ail en poudre et l'herbe de Provence. Bien mélanger Dorage 5 min
Stap 5 /5
Diluer le fond de veau dans 300 ml d'eau. Ajouter le mélange dans la cuve. Bien mélanger. Lancer la cuisson sous pression 8 min







