- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Marmite à l'espagnol
Marmite à l'espagnol
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
360 g Riz rond
600 g Filets de volaille taillés en cubes
100 g Chorizo doux coupé en fines tranches
150 g Moules cuites (fraîches, surgelées ou en conserve)
150 g Poivrons pelés et taillés en dés
150 g Oignons pelés et ciselés
3 Tomates lavées et hachées
140 g Haricots mange-tout lavés et coupés en 2
1 càc Curcuma
72 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /9
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /9
Peler et ciseler les oignons.
Stap 3 /9
Laver et hacher la tomate.
Stap 4 /9
Couper les filets de volaille en dés.
Stap 5 /9
Mettre le chorizo, l'oignon et le poivron dans la cuve.
Stap 6 /9
Faire colorer le chorizo, l'oignon et le poivron.
Stap 7 /9
Ajouter la volaille et mélanger. Puis, ajouter les autres légumes (sauf les moules). Saler et mélanger de nouveau.
Stap 8 /9
Cuisson sous pression
Stap 9 /9
Ajouter les moules. Bien mélanger et servir.