- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Knoflookbrood
Knoflookbrood
- Totale tijd 2u 5min
- 20min
Voorbereidingstijd - 1u 40min
Gaartijd - 5min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire
Ingrediënten
6 personen
23 cl Water
6 g Droge gist
1 tl Fijne kristalsuiker
400 g Gewone bloem
4 cl Olijfolie
7 g Fijn zout
3 teentje Knoflookteentjes, fijngehakt
2 el Fijngehakte peterselie
30 g Geraspte Parmezaanse kaas
1 tl Zoutvlokken
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /7
Dit recept vereist het gebruik van de Extra Crisp. Zet de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Meng het water, de suiker en de gist in een bakje. Laat 5 minuten rusten.
Stap 3 /7
Meng de bloem, het mengsel van water, gist en suiker, het zout, de knoflook en de peterselie in een kom. Kneed 5 minuten met de hand op het werkvlak.
Stap 4 /7
Verdeel het deeg in 12 stukken en vouw elk stuk 6 keer op tot een balletje. Schik de balletjes in de vorm van een bloem in de ingeoliede kom.
Stap 5 /7
Laat het deeg rijzen.
Stap 6 /7
Bewaar het deeg na het rijzen in de kom en bestrooi het voor het bakken met Parmezaan en zout. Bak gedurende 5 minuten.
Stap 7 /7
Schakel de Cookeo uit. Plaats de Extra Crisp. Zet modus nr. 1 gedurende 35 min aan.