- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Jambonneau pomme moutarde
Jambonneau pomme moutarde
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
800 g Jambonneau
2 Pommes, en gros quartiers
150 g Oignons, en lamelles
6 càc Fond de veau MAGGI
25 cl Eau
20 g Moutarde
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Couper les oignons en lamelles.
Stap 3 /7
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 4 /7
Faire dorer l'oignon et le jambonneau pendant 4 minutes.
Stap 5 /7
Ajouter tous les ingrédients et poivrer. Mélanger.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression.
Stap 7 /7
Pour lier la sauce, laisser 3 minutes en mode "dorer". Servir avec une purée de céleri !