- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Jambalaya
Jambalaya
- Totale tijd 39min
- 20min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz
2 Escalopes de poulet
1 Chorizo
2 Oignons
4 Tomates
2 Poivrons (jaune et rouge)
1 càs Huile d'olive
1 càc Paprika
35 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /6
Découpez les blancs de poulet en morceaux de 3cm. Détaillez le chorizo en rondelles pas trop épaisses. Épluchez et émincez les oignons. Coupez les poivrons en deux, retirez les membranes blanches et les graines et détaillez-les en fines lamelles.
Stap 2 /6
Mettez le cookeo en mode "dorer" et faites chauffer l'huile. Dorez les morceaux de poulet avec mes oignons pendant 4 minutes.
Stap 3 /6
Ajoutez le chorizo, les tomates et les poivrons. Mélangez et laissez cuire 5 minutes.
Stap 4 /6
Ajoutez le riz, l' eau, le paprika. Mélangez bien l'ensemble.
Stap 5 /6
Faites cuire en mode "sous pression" pendant 10 minutes
Stap 6 /6
Régalez-vous :)


