- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Involtini de sole, sauce pesto
Involtini de sole, sauce pesto
- Totale tijd 23min
- 20min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
4 filet Sole de 90/100 g environ
2 tranche Speck coupées en 2 dans la longueur
4 Mini brochettes (ou cur dent)
2 càs Petits dés de pain de campagne ou seigle
1 Echalotes pelées et émincées
1 càs Pesto (maison de préférence)
1 càc Câpres hachées (option)
200 g Tomates cerises lavées
7 cl Fumet de poisson assaisonné
1 Orange(s) taillée(s) en suprême
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Rouler les filets de sole en enfermant un peu de speck. Maintenir avec un pique. Verser l'huile et les croûtons dans la cuve.
Stap 3 /6
Colorer les croûtons. Retirer. Verser les échalotes, le pesto, les câpres et les tomates dans la cuve.
Stap 4 /6
Verser le fumet. Poser sur la sauce les involtini de sole. Saler, poivrer.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression : 3 min.
Stap 6 /6
Laisser reposer 3 min. Ajouter oranges et croûtons à la sauce.