- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Haut de cuisse à l'abricot
Haut de cuisse à l'abricot
- Totale tijd 35min
- 3min
Voorbereidingstijd - 32min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 Oignons
4 Voir 6 hauts de cuisses de poulet
250 g Abricots secs
4 Carottes
1 Bouillon de volaille
200 ml Eau
1 càc Quatres épices moulues
Bereiding
Stap 1 /4
En mode dorer : Faire revenir les oignons pendant 2 minutes
Stap 2 /4
Rajouter y les hauts de cuisse et les faire dorer pendant 5 min
Stap 3 /4
Rajouter les carottes coupées en tronçon , les abricots , le bouillon de volaille , l' eau , la cuillère d'épices (cannelle , gingembre ,girofle et muscade ); saler et poivrer
Stap 4 /4
Mettre en cuisson sous pression 25 minutes , servir avec de la semoule . Bon appétit !!!







