- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Haricot blanc (Loubia)
Haricot blanc (Loubia)
- Totale tijd 42min
- 5min
Voorbereidingstijd - 37min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Ognon
2 Gousses d’ail
300 g Haricot blanc
250 g Purée de tomate
1 càc Concentrée de tomates
1 Bouquet de coriandre
500 ml Eau
1 càc Sel
1 càc Poivre
1 càc Curcuma
1 càc Paprika
1 càc Gingembre
Bereiding
Stap 1 /7
Hachés votre ognon et vos gousses d’ail.
Stap 2 /7
Versez trois cuillères à soupe d’huile d’olive dans votre cuve. Ensuite versez-y votre ognon et votre ail.
Stap 3 /7
Versez vos haricots blancs (que vous aurez laissé trempés une nuit) et mélangez.
Stap 4 /7
Ajoutez vos épices et bien mélanger.
Stap 5 /7
Versez la purée de tomate et l’eau. Bien mélanger.
Stap 6 /7
Ajoutez votre concentré de tomate. Bien mélanger. Lancer la cuisson sous-pression.
Stap 7 /7
Ajoutez la coriandre hachée à la fin de cuisson. Bon appétit !








