- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Hamburger végétarien
Hamburger végétarien
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
6 Grosses tomates marmande lavées
6 Steak de seitan de 100/125g (en magasin bio)
6 tranche Emmental à burger en tranche
120 g Gros cornichons à l'aigre doux taillés en rondelles
150 g Oignon blanc, pelé et émincé
6 càc Ketchup (ou moutarde ou sauce à burger)
3 càc Huile d'olive
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Peler et émincer les oignons.
Stap 3 /8
Couper les tomates en 2 comme des pains burger.
Stap 4 /8
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 5 /8
Faire fondre les oignons dans l'huile. Monter les burgers : base de tomate, sauce, oignon, cornichon, steak, fromage, tomate.
Stap 6 /8
Arranger les tomates-burger dans la cuve (si 6, placer 4 au fond, 2 par dessus et leur 2 chapeaux à côté).Ajouter 10 cl d'eau.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression : 6 min.
Stap 8 /8
Sortir délicatement les burgers. Servir.


