- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gratin au hareng fumé de Nannou
Gratin au hareng fumé de Nannou
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
4 càs D’Huile d’olive
4 Oignons
1 kg De patates
200 g De hareng fumé
100 ml D’eau
100 ml De vin blanc
Poivre
20 cl De crème liquide
Bereiding
Stap 1 /6
Préparez les ingrédients. Pelez et hachez les oignons. Pelez et coupez les patates en cubes. Coupez puis écrasez le hareng fumé.
Stap 2 /6
En mode Dorage, mettre l’huile d’olive et les oignons dans la cuve et faire dorer le tout 5 minutes en mélangeant régulièrement.
Stap 3 /6
Ajoutez les patates, le hareng fumé, l’eau et le vin blanc. Poivrez à votre convenance. Mélangez.
Stap 4 /6
Cuisson sous pression 10 minutes.
Stap 5 /6
Ajoutez la crème liquide. Mélangez. Passez le Cookéo en mode Maintien au chaud pendant 10 minutes.
Stap 6 /6
Régalez vous!!!






