- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Goulash de raie au safran
Goulash de raie au safran
- Totale tijd 30min
- 20min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO + GOURMET CE852900 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 Aile de raie de 300 à 400 g, coupée en 2
200 g Concassé de tomate
60 g Poivron surgelé
0.5 Oignon pelé et émincé
300 g Pommes de terre pelées
0.33 càc Paprika
5 Safran
1 càs Huile végétale
5 cl Eau
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Compoter le poivron et l'oignon. Ajouter le safran et le paprika. Saler, poivrer.
Stap 4 /6
Ajouter le concassé de tomate et l'eau. Mélanger. Ajouter le poisson et les cubes de pommes de terre.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression.
Stap 6 /6
Servir !