- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchis sauce champignon - tofu fumé
Gnocchis sauce champignon - tofu fumé
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
600 g champignon de Paris
700 g gnocchi
20 cl soja cuisine
1 càc sel
poivre
ail en poudre
30 g oignon
200 g tofu fumé
paprika fumé
Bereiding
Stap 1 /6
Laver et découper vos oignons, champignons
Stap 2 /6
Faire dorer l’oignon et les champignons pendant 2-3 minutes
Stap 3 /6
Découper le tofu fumé et l’ajouter à la préparation
Stap 4 /6
Rajouter la crème soja (soja cuisine) et mélanger le tout
Stap 5 /6
Ajouter toutes les épices et mélanger
Stap 6 /6
verser vos gnocchis et 10cL d’eau Laisser mijoter pendant 10min (fermer légèrement le couvercle)







