- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchis poireaux et lardons sauce gorgonzola
Gnocchis poireaux et lardons sauce gorgonzola
- Totale tijd 21min
- 2min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
1 kg De gnocchis à poêler
500 g De poireaux surgelés
200 g De lardons fumés
150 g De gorgonzola
200 g De crème liquide
300 ml D'eau
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre les lardons sans attendre la fin du préchauffage
Stap 2 /4
Ajouter les gnocchis
Stap 3 /4
Ajouter le gorgonzola et la crème et mélanger en mode rissolage jusqu'à dissolution du fromage
Stap 4 /4
Ajouter les poireaux surgelés et l'eau. Cuisson sous pression 10 minutes.








