- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchis champignons jambon
Gnocchis champignons jambon
- Totale tijd 13min
- 10min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
810 g Gnocchi frais (rayon traiteur)
450 g Champignons émincés (en conserve), rincés
1.5 Oignon pelé et émincé
300 g Haricots verts (en conserve), rincés
45 g Beurre
3 càs Huile végétale
450 g Coulis de tomate
9 tranche Jambon blanc taillé en tagliatelles
25 cl Eau
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Emincer les oignons.
Stap 3 /7
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 4 /7
Colorer l'oignon. Ajouter les champignons et les haricots. Cuire 3 min.
Stap 5 /7
Ajouter les gnocchi, eau, beurre, coulis de tomate, sel et poivre.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression : 3 min.
Stap 7 /7
Ajouter le jambon et servir.







