- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Glutenvrije cake met noten
Glutenvrije cake met noten
- Totale tijd 1u 19min
- 15minVoorbereidingstijd 
- 49minGaartijd 
- 15minAfkoeltijd 
Compatibele toestellen (19)
Ingrediënten
6 personen
- 100 g *Noten 
- 3 *Eieren 
- 150 g *Suiker 
- 3 *Zonnebloemolie 
- 150 g *Appelmoes zonder toegevoegde suiker 
- 80 g *Rijstmeel 
- 25 g *Maizena 
- 1 tl *Glutenvrij gist 
- 50 g *Amandelpoeder 
Accessoires
- Ultrablade hakmes 
Bereiding
Stap 1 /9
*Verwarm de oven voor op 180°C.
Stap 2 /9
*Houd enkele noten apart voor de afwerking.
Stap 3 /9
*Doe de rest van de noten in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /9
*Zet de stukjes noten aan de kant.
Stap 5 /9
*Doe de suiker en de eieren in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /9
*Voeg de olie, de appelmoes, het rijstmeel, de maïzena, de gist en het amandelpoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 7 /9
*Doe het beslag in een met bakpapier beklede cakevorm.
Stap 8 /9
*Leg de hele noten erboven op en zet 45 minuten in de oven.
Stap 9 /9
*Laat de cake 15 minuten afkoelen voordat u hem uit de bakvorm haalt.





