- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gehaktballen met dragonsaus
Gehaktballen met dragonsaus
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g Bevroren gehaktballetjes
2 el Olie
2 el Dragon, gewassen en gehakt
15 cl Rundvleesbouillon
0.5 Gesnipperde zachte ui uit Cévenne
2 noten Boter
2 tl Bloem
10 cl Vloeibare crème
4 Schijfjes citroen, onbehandeld
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Snijd de zachte uien fijn.
Stap 3 /7
Giet de olie in de kuip.
Stap 4 /7
Bruin de gehaktballetjes. Haal uit de pan. Smelt de boter. Voeg de ui toe, fruit enkele minuten. Voeg de bloem toe en roer goed.
Stap 5 /7
Voeg de bouillon en de crème toe. Roer goed. Kruid licht. Let de gehaktballetjes terug en voeg de citroen toe. Sluit.
Stap 6 /7
Kooktijd onder druk
Stap 7 /7
Voeg de dragon toe. Serveer met basmatirijst.