- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gambas sautées au vin blanc
Gambas sautées au vin blanc
- Totale tijd 14min
- 5min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
800 g Gambas crues
4 Gousses d'ail
1 Échalotte
200 ml Vin blanc sec
1 pincée Safran
1 càs Huile d'olive
1 pincée Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Commencer par émincer finement l'ail et l'échalote.
Stap 2 /4
En mode rissolage, faire revenir l'ail et l'échalote dans un peu d'huile d'olive jusqu'à ce qu'ils soient translucides.
Stap 3 /4
Ajouter les gambas et faites-les sauter rapidement jusqu'à ce qu'elles commencent à changer de couleur. Verser le vin blanc, assaisonner avec du sel et du poivre, ajouter le safran.
Stap 4 /4
Fermer le Cookeo, mode cuisson rapide ou sous pression pendant 2 à 3 minutes. Les gambas doivent être roses et cuites, mais encore tendres.








