- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fusilli tomates-merguez
Fusilli tomates-merguez
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
6 Merguez
2 Gousses d'ail
400 g Tomates concassées en conserve
250 g Fusilli
40 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /2
Coupez les merguez en rondelles épaisses. Epluchez et émincez l'ail. En mode manuel fonction dorer faire revenir les morceaux de merguez avec l'ail pendant 3 minutes.
Stap 2 /2
Ajoutez les tomates concassées dans la cuve les fusilli et l'eau. Mettez le robot sur mode cuisson sous pression et programmez 7 minutes. Lorsque le temps est écoulé ouvrez la cuve pour mélanger et laissez quelques minutes en mode maintien au chaud pour que les pâtes absorbent bien le bouillon. Servez.