- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fricassée de chatrou (poulpe)
Fricassée de chatrou (poulpe)
- Totale tijd 2u 50min
- 15min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 2u
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 kg Chatrou
1 Oignon émincé
5 Oignons pays où cives
2 Gousses d'ail
1 Citron vert
1 Bouquet garni
1 Piment végétarien
2 Feuille de bois d'inde ou laurier
2 Tomates ou 300g de sauce tomate
60 cl Eau
Sel poivre
Huile
Bereiding
Stap 1 /3
Prendre 1kg de chatrou soit frais soit surgelé coupé en des. ajouter citron ail oignon laisser mariner au frais 1 à 2 h
Stap 2 /3
Mettre l'huile dans la cuve ajouter tous les ingrédients faire revenir quelques minutes
Stap 3 /3
ajouter les tomates couvrir le tout d'eau cuire



