- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet mignon, pomme de terre, à la moutarde ancienne
Filet mignon, pomme de terre, à la moutarde ancienne
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
2 filets mignon
4 càs de moutarde à l'ancienne
2 càs de miel
40 cl de crème liquide
10 cl d'eau
2 oignons émincés
750 g de pommes de terre ferme épluchées et coupées en morceaux
2 càs d'huile d'olive
75 g de lardons fumés
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /3
Faire revenir les oignons émincés, les filets mignons et les lardons avec l’huile
Stap 2 /3
Ajoutez les pommes de terre en morceaux, la moutarde, le miel, la crème, l'eau, sel et poivre puis cuisson sous pression 20min (15min si 500g de pommes de terre et 1 filet)
Stap 3 /3
Optionnel, faire griller avec lextra crisp, 200° pendant 10min pour griller les pommes de terre et épaissir la sauce