- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Filet mignon de porc cuit sous vide, gremolata
Filet mignon de porc cuit sous vide, gremolata
- Totale tijd 50min
- 15min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (7)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
3 Ail
0.75 botte Persil plat
1.5 Citron non traité (zestes)
0.75 Orange non traitée (zestes)
6 tranche Filet mignon de porc (150 g chacune)
6 brin Romarin
6 brin Thym
90 g Beurre
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Dans un bol, mélanger tous les ingrédients sauf le porc, le romarin, le thym et le beurre.
Stap 3 /6
Assaisonner et réserver au frais. Placer 2 filets mignons par sac sous vide de cuisson et répartir le romarin, le thym et le beurre dans chaque sac. Mettre sous vide.
Stap 4 /6
Verser 4L d'eau dans la cuve. Plonger les sacs dans l’eau.
Stap 5 /6
Cuisson sous vide immergé.
Stap 6 /6
Retirer les sacs, les ouvrir. Saisir votre filet mignon et assaisonner. Servir avec la gremolata.






