- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Escalopes de dinde et champignon à la crème
Escalopes de dinde et champignon à la crème
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO+ CONNECT 6 L CE857800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Escalopes de dindes
800 g Champignons
30 cl Creme de soja
1 càs D'huile d'olive
1 pincée De muscade
1.5 De persil
Bereiding
Stap 1 /3
Faire chauffer l'huile d'olives pendant 2 min en mode dorer. Ajouter les escalooes pendant 4 min de chaque côté.
Stap 2 /3
Ajouter les champignons et laisser dorer 5 min.
Stap 3 /3
Ajouter la crème de soja et la muscade. Mettre le mode mijoter pendant 10min. Servir avec le persil.







