- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Escalope patates crème fraîche
Escalope patates crème fraîche
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Escalopes
500 g Patates
100 g Champignons
1 Tomate
200 ml Eau
1 càs Moutarde
10 cl Crème fraîche
Bereiding
Stap 1 /4
Faire dorer les escalopes et les champignons environ 5 minutes
Stap 2 /4
Rajouter les patates, la tomate, l'eau
Stap 3 /4
Faire cuire sous pression
Stap 4 /4
Après cuisson sous pression, enlever tous les ingrédients en laisser la sauce. Remettre en Dorage, ajouter la moutarde et la crème fraîche au début du préchauffage. Attendre la texture de la sauce voulue en remuant de temps en temps. Servez!







