- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Escalope de dinde au porto
Escalope de dinde au porto
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
6 Escalopes de dinde
300 g de champignons
1 Cube de bouillon de volaille
300 ml d’eau
2 càs de maïzena
70 g de concentré de tomates
75 ml de crème fraîche
100 ml de porto
1 càc de sel
3 pincée de poivre
2 càs d’huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /6
Couper les champignons en fines lamelles et dorer avec l’huile d’olive pendant 2 minutes
Stap 2 /6
Pendant ce temps couper les escalopes en lanières.
Stap 3 /6
Ajouter les escalopes aux champignons et laisser dorer 2 minutes
Stap 4 /6
Mélanger le reste des ingrédients dans un saladier et ajouter au mélange escalopes champignons
Stap 5 /6
Mettre en cuisson sous pression 8 mn
Stap 6 /6
Accompagner de riz basmati






