- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Dos d'églefin tomates et basilic
Dos d'églefin tomates et basilic
- Totale tijd 16min
- 5min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Dos d'églefin surgelé
2 càs Huile d'olive
1 Oignon
4 Tomates moyenne
1 gousse Ail
4 Feuilles de basilic frais
Sel
Poivre
Farine
100 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /6
Faire dorer les oignons et l'ail dans l'huile d'olive pendant 3 min.
Stap 2 /6
Ajouter les tomates et le basilic laisser dorer encore 4 min.
Stap 3 /6
Pendant ce temps passer les dos d'églefin dans la farine et les recouvrir intégralement.
Stap 4 /6
Les mettre ensuite dans la sauce tomate. Rajouter 100 ml d'eau.
Stap 5 /6
Démarrer la cuisson sous pression pendant 4 min
Stap 6 /6
Assaisonner sel, poivre.





