- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Dahl de lentilles de corail, épinard et lait de coco
Dahl de lentilles de corail, épinard et lait de coco
- Totale tijd 46min
- 24min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO+ CONNECT 6 L CE857800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Lentilles de corail
2 Gousses d'ail
1 càs Curcuma
1 Oignon
1 càs Cumin
1 càs Paprika
1 càs Cannelle
4 Tomates
25 cl Lait de coco
60 cl Eau
1 pincée Sel
0.5 Piment doux rouge
2 càs Huile d'olive
200 g Epinards
Bereiding
Stap 1 /4
Éplucher et émincer l'oignon ainsi que l'ail.
Stap 2 /4
Faire revenir l'oignon, l'ail et le curcuma dans l'huile d'olive, pendant 4min en mode "Dorer".
Stap 3 /4
Ajouter les lentilles, l'eau et le sel. Mode "Cuisson sous Pression" pendant 2min.
Stap 4 /4
Verser le lait de coco, les tomates coupées en dés, les épinards ainsi que le restes de épices, mélanger. Mode "Mijotage" 20min.







