- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Curry thaï de cabillaud aux poireaux
Curry thaï de cabillaud aux poireaux
- Totale tijd 10min
- 5min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
300 g Cabillaud
15 cl Lait de coco
2 Blancs de poireau
Curry
Curcuma
Citronnelle
Gingembre frais râpé
1 Jus + zeste de citron vert
1 Jus de citron jaune
1 Échalote
Bereiding
Stap 1 /4
Couper l’échalote et les poireaux en rondelles.
Stap 2 /4
Placer les légumes dans la cuve, ajouter le poisson, les épices puis les jus et zestes de citron. Masser le poisson avec les jus et épices, puis ajouter le lait de coco.
Stap 3 /4
Cuire sous pression pendant 5min
Stap 4 /4
Servir avec du riz complet.






