- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Curry de haricots blancs
Curry de haricots blancs
- Totale tijd 23min
- 20min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
900 g Haricots blancs cuits
450 g Epinards frais, lavés et hachés grossièrement
300 g Courgettes lavées et taillées en dés
1.5 Oignon pelé et ciselé
3 gousse Ail (option) pelée, dégerméeet hachée
1.5 càc Curry
1 càc Curcuma
30 cl Lait de coco
3 càs Coriandre fraîche lavée et hachée
2 càs Huile végétale
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Ajouter l'oignon et l'ail. Cuire 1 min. Ajouter les épinards et cuire en mélangeant pour réduire leur volume.
Stap 4 /6
Ajouter tous les autres ingrédients en dehors de la coriandre. Saler et poivrer.
Stap 5 /6
Temps de cuisson : 3 min.
Stap 6 /6
Ajouter la coriandre et servir.






