- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Crèmes mouhalabieh
Crèmes mouhalabieh
- Totale tijd 12u 16min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 12u
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
recipes.recipeImproved.title
recipes.recipeImproved.description
Ingrediënten
2 personnes
12 g Sucre
12 g Fécule de maïs
20 cl Lait
1 càs Eau de fleur d'oranger
4 cl Jus de citron fraîchement pressé
6 cl Eau
40 g Miel
0.5 feuille Gélatine
1 càs Pistaches fraîches non salées, hachées
Accessoires
Lot de 6 verrines
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Mélanger le sucre et la fécule de maïs.
Stap 3 /7
Dans la cuve, placer le lait, l'eau de fleur d'oranger et le mélange sucre/fécule.
Stap 4 /7
Mélanger sans cesse jusqu'à ébullition. Verser dans les verrines.
Stap 5 /7
Rincer la cuve. Verser le jus de citron, l'eau, le miel et gélatine égouttée.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression.
Stap 7 /7
Verser la préparation dans les verrines. Réfrigérer 12h. Garnir de pistaches.

