- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Crèmes mouhalabieh
Crèmes mouhalabieh
- Totale tijd 16min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
40 cl Lait
25 g Sucre
25 g Maïzena
2 càs Eau de fleur d'oranger
80 g Miel
8 cl Jus de citron fraichement pressé
1 feuille Gélatine
12 cl Eau
2 càs Pistaches fraiches non salées hachées
Bereiding
Stap 1 /6
Préparation des ingrédients.
Stap 2 /6
Dans un ramequin, mêler le sucre et la fécule.
Stap 3 /6
Dans la cuve, placer le lait, l'eau de fleur, et le mix sucre/fécule. Mélanger sans cesse jusqu'au 1er bouillon.
Stap 4 /6
Verser dans les verrines. Rincer la cuve. Y placer jus de citron, l'eau, le miel et gélatine égouttée.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression.
Stap 6 /6
Verser dans les verrines. Réfrigérer 12h. Garnir de pistaches.

