- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Choux-fleurs et pois chiches au curry
Choux-fleurs et pois chiches au curry
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 kg Choux-fleurs surgelés
1 Grosse boîte de pois chiches
400 g Pulpe de tomates ou Tomacouli
1 Gros oignon
1 càs Curry
1 càc Curcuma
1 càc Cumin
1 càs Fond de volaille
200 ml Eau
2 càs Huile d'olive
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Faire cuire les choux-fleurs : 200 ml d'eau chaude dans la cuve, choux-fleurs dans le panier vapeur et cuisson sous pression 4 min. Pendant ce temps couper l'oignon et préparer les épices.
Stap 2 /4
Enlever les choux-fleurs, rincer et essuyer la cuve, la remettre puis faire dorer 3 min les oignons dans l'huile d'olive.
Stap 3 /4
Ajouter la tomate, les épices et l'eau et le fond volaille, saler et poivrer, mélanger et goûter. Rectifier si nécessaire.
Stap 4 /4
Ajouter les choux-fleurs et les pois chiches, mélanger et mettre en cuisson sous pression 3 min. C'est prêt!