- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Choux de bruxelles en potée
Choux de bruxelles en potée
- Totale tijd 35min
- 20min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Lardons
1 kg Choux de Bruxelles
250 ml Eau
3 Patates douces
4 Merguez
3 Pommes de terre
Sel poivre muscade
1 càs Huile
1 Bouillon de légumes maggi
Bereiding
Stap 1 /4
Laver et éplucher les patates douces, les pommes de terre et les choux de bruxelles.
Stap 2 /4
Préchauffer. Dorer les lardons et les merguez 3 minutes.
Stap 3 /4
Ajouter tous les ingrédients. Mélanger.
Stap 4 /4
Cuire en mode cuisson sous pression 11 minutes. Servir. Bon appétit







