- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Choux Bruxelles lardons chataigne
Choux Bruxelles lardons chataigne
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Choux
400 g Lardons
200 g Châtaigne en boite
1 pincée Sel, poivre
1 Bouillon cube
100 ml Eau
2 pincée Ail semoule
1 Oignon
5 Pomme de terre
1 càs Graisse de canard
Bereiding
Stap 1 /2
Frire les lardons et l'oignon coupé en lamelles dans la graisse de canard en mode dorage. Éplucher les pommes de terre et couper en cube épais.
Stap 2 /2
Nettoyer les choux(vous pouvez prendre des congelés) une fois les lardons et oignons dorés ajouter les pommes de terre et les choux. laissez en mode dorage 1 à 2 minutes mélanger doucement à l'aide d'une spatule,ajouter sel, poivre, ail, bouillon cube et 100 ml d'eau et enfin les châtaignes. lancer le programme cuisson sous pression pendant 10 mn





