- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Chou-fleur à l'indienne
Chou-fleur à l'indienne
- Totale tijd 12min
- 10min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
250 g Chou-fleur lavé et coupé en sommités
0.5 càs Huile d'arachide
20 g Noix de cajou concassées
0.5 càs Pâte de curry
1 càc Curry de Madras en poudre
200 g Tomates lavées et coupées en 8
40 ml Bouillon de volaille
0.5 càs Coriandre lavée et ciselée
0.5 Oignon pelé et ciselé
1.5 càs Crème de coco
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Ciseler l'oignon.
Stap 3 /7
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 4 /7
Faire dorer l'oignon, la pâte de curry et le curry en poudre 2 minutes. Ajouter le chou-fleur. Bien mélanger.
Stap 5 /7
Ajouter les tomates, le bouillon et la crème de coco. Mélanger.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression: 2 min
Stap 7 /7
Le chou-fleur doit rester croquant. Parsemer de noix de cajou et de coriandre. Servir.