- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Chou-fleur à l'Espagnole
Chou-fleur à l'Espagnole
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1.5 kg Chou(x)-fleur(s) effeuillé(s), lavé(s), taillé(s) en morceaux
750 g Tomates lavées et coupées en morceaux
300 g Moules cuites décoquillées
300 g Gambas décortiquées surgelées
150 g Chorizo doux (ou fort) taillé en rondelles
1.5 dose Dose(s) de safran
12 cl Bouillon
3 gousse Ail pelée et dégermée
1.5 càs Huile d'olive
15 g Farine
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Hacher de l'ail.
Stap 3 /7
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 4 /7
En mélangeant régulièrement, faire cuire 5 min le chorizo et l'ail. Ajouter les gambas. Cuire 2 min. Ajouter les tomates. Cuire 2 min.
Stap 5 /7
Fariner, bien mélanger, ajouter le chou-fleur, le safran, le bouillon, sel et poivre.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression.
Stap 7 /7
Ajouter les moules. Mélanger. Refermer et laisser reposer 1 minute.







