- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Chou chair à saucisse façon asiatique
Chou chair à saucisse façon asiatique
- Totale tijd 28min
- 15min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 Chou chinois
800 g de chair à saucisse
2 Gousses d’ail
1 càs d’huile
1 càs de sauce huitre
2 càs de sauce soja noire salée
1 Cube de bouillon de volaille
300 ml d’eau
1 càc de coriandre en poudre
Poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Couper le chou en lamelles de 4 cm de large. Couper les gousses d’ail en petits morceaux.
Stap 2 /4
Mettre le cookeo en mode dorer ou rissolage fort. Vers la fin du préchauffage rajouter l’huile puis mettre la chair à saucisse et l’ail à dorer avec la sauce huître pendant 6 mn
Stap 3 /4
Ajouter le chou, le cube de volaille dissout dans les 300ml d’eau, la coriandre et la sauce soja. Poivrer. NE PAS SALER
Stap 4 /4
Mettre en cuisson sous pression 7 mn.







