- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Chorba tunisienne
Chorba tunisienne
- Totale tijd 10u 20min
- 10u
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
3 l Eau
600 g Escalope de poulet
280 g petites boîtes de concentré de tomate
3 càs Épices du bled (cumin, carvi, coriandre)
500 g Purée de tomates
1 càs Oignons
3 càc Ail
Sel
Poivre
400 g Pois chiches
100 g de langues d'oiseau (pâtes)
50 g d'orge
2 Cubes de bouillon de légumes
Bereiding
Stap 1 /5
Couper la viande en petits morceaux.
Stap 2 /5
Faire dorer la viande avec les oignons.
Stap 3 /5
Ajouter 2 litres d'eau, les bouillons cubes, les deux boîtes de concentré de tomate, les épices et les pois chiches. Mettre sous pression 20 minutes.
Stap 4 /5
Ajouter les pâtes, l'orge et un litre d'eau. Mettre sous pression 5 minutes (la moitié du temps de cuisson indiqué sur les pâtes).
Stap 5 /5
Ajouter la purée de tomates. Laisser mijoter jusqu'au moment de servir.


