- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Chili végétarien
Chili végétarien
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Oignon
1 Poivron rouge
800 g Haricots rouges
200 g Mais
400 g Tomates pelées
1 càs Épices mexicains
2 Gousses d’ail
4 càs Huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /4
1. Pelez l'oignon et l'ail, puis émincez-les. Ouvrez le poivron, retirez les graines et les membranes blanches, puis coupez-le en dés. Rincez et égouttez les haricots et le mais.
Stap 2 /4
2. Dans le Cookeo sur le mode dorer, faites revenir dans l'huile chauffée l'oignon avec le poivron et l'ail pendant 3 minutes environ.
Stap 3 /4
3. Ajoutez les tomates, les épices, les haricots et le mais. Salez. Lancez le mode sous pression pour 12 minutes.
Stap 4 /4
Relevez le chili de Tabasco selon les goûts. Servez avec des chips de tortilla.




