- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Chili revisité
Chili revisité
- Totale tijd 57min
- 7min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
400 g Haricots rouges sec
200 g Chorizo
2 Carottes
0.5 Oignon
200 g Purée de tomates
140 g Maïs
2 Bouillon de bœuf
350 g Riz
3 càc Cumin
Eau
Bereiding
Stap 1 /5
Après avoir fait tremper 8h les haricots rouges sec. Mettre les haricots dans la cuve et recouvrir d'eau. Cuisson sous pression 40min.
Stap 2 /5
En attendant : couper les carottes en dés, le chorizo en rondelle épaisse et émincer l'oignon
Stap 3 /5
Après les 40min de cuisson, égoutter les haricots. Rincer la cuve, faire revenir le chorizo pendant 1min ; Ensuite ajouter les carottes et faire dorer pendant 2min ; Enfin ajouter l'oignon et laisser pendant 3min
Stap 4 /5
Ajouter les haricots, le maïs et la purée de tomate et mélanger pendant 1 min
Stap 5 /5
Ajouter le riz, le cumin et les brouillons. Mélanger. Enfin recouvrir les aliments d'eau et passe en mode Cuisson sous pression pendant 10min


