- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Châtaignes avec l'extra crips
Châtaignes avec l'extra crips
- Totale tijd 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
500 g Châtaignes
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Préparation : faire une croix ou incision sur chaque châtaigne. Il est conseillé de mettre au congélateur les chataignes une quinzaine de minutes, le choc thermique facilitera aussi l'épluchage. Ensuite disposez les châtaignes dans le panier vapeur, dans la cuve du cookéo et positionner l'extra crisp. Lancez la cuisson en mode manuel à 200° pour 25 min, au bout de 15 min, remuez. Ne pas attendre pour éplucher, mon petit conseil, en sortir 5, les éplucher, laisser les autres au chaud (on ferme le couvercle) et on continue.


