- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Charlotte aux pommes
Charlotte aux pommes
- Totale tijd 31min
- 25min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
700 g Pomme
24 Boudoirs
40 g Sucre
30 g Beurre
10 cl Eau bien froide
4 Feuilles de gélatine
30 cl Jus de pomme
2 gousse Vanille
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Garnir le tour et le fond du moule de biscuits légèrement imbibés de jus de pomme.
Stap 3 /6
Dans la cuve, faire fondre le beurre. Ajouter le sucre. Y confire 1/3 des cubes de pommes. Réserver.
Stap 4 /6
Placer le reste de pommes, la vanille, la gélatine et son eau dans la cuve. Mélanger pour faire fondre la gélatine.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression : 6 minutes
Stap 6 /6
Mixer. Verser dans le moule avec les pommes cuites. Réfrigérer 12 h. Démouler.






