- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Champignons farcis façon pizza
Champignons farcis façon pizza
- Totale tijd 16min
- 8min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
4 Gros champignons de Paris
4 tranche Mortadelle
1 paquet Parmesan
1 boîte Concentré de tomate
1 pincée Origan
8 Olives noires dénoyautées
200 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /5
Laver et couper le pied des champignons
Stap 2 /5
Couper la mortadelle en petit morceaux et les olives en rondelle
Stap 3 /5
Mettre une culière à café de concentré de tomate dans chaque champignon puis ajouter les morceaux de mortadelle et les olives dans chacun des champignons
Stap 4 /5
Mettre un peu d’origan et parmesan sur chaque champignon.
Stap 5 /5
Disposer les champignons dans le panier vapeur avec 200 ml d’eau au fond de la cuve. Mettre sous pression 8 minutes. Bon appétit






