- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cassoulet à ma façon
Cassoulet à ma façon
- Totale tijd 35min
- 5min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Haricots secs
2 Oignons
1 Gousse d’ail
4 Tranches de lard fumé
2 Saucisses de Toulouse
1 Saucisse fumée
3 càc Fond de veau
2 càs Tomate concentrée
1 Petite boîte de tomate concassée
Sel, poivre, thym, persil
600 ml D’eau
Bereiding
Stap 1 /3
Mettre l’appareil en mode rissolage moyen5 mn . Faire dorer la saucisse en rondelle, le lard, les 2 saucisse de Toulouse et l’oignon
Stap 2 /3
Ajouter l’ail, le fond de veau, la tomate concentrée et les tomates concassées. Passer en mode rissolage moyen 5 mn.
Stap 3 /3
Les haricots doivent tremper une nuit. Ajouter les haricots, l’eau, sel, poivre, thym et persil. Passer en mode cuisson haute pression pendant 20 mn.



