- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cassolette de surimi
Cassolette de surimi
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
6 personnes
22 Surimi
50 cl Crème fraîche
5 Carottes râpées
1 Oignons
2 Échalotes
1 càc Persillades
Chapelure
150 g Beurre
20 cl Vin blanc
Bereiding
Stap 1 /7
Rissolées le beurre l’ échalotes l’oignons pendant 5 minutes
Stap 2 /7
ajouter les carottes râpées et dorer pendant 3 minutes
Stap 3 /7
Ajouter la persillade et le vin blanc laissez cuire pendant 3 minutes en mode rissoler
Stap 4 /7
Ajoutez le surimi coupé en 4 et rissoler 4 minutes
Stap 5 /7
Stoper le Cookeo et mettre la crème fraîche
Stap 6 /7
Mettre la préparation dans des ramequins couvrir avec de la chapelure
Stap 7 /7
Faire cuire au four pendant 15 minutes à 180 degrés



