- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cassolette de poulet coppa et mozzarella
Cassolette de poulet coppa et mozzarella
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Blancs de poulet
8 Tranche de coppa
1 Boule de mozzarella
1 càc De paprika
1 càc D'origan
1.2 càc De gingembre
1 càc D'huile
4 càs De creme fraiche 15%
1 pincée De sel
1 Tour de moulin de poivre
8 Champignons de Paris frais
Bereiding
Stap 1 /6
Émincer les blancs de poulet et les champignons
Stap 2 /6
Faire dorer dans l'huile les blancs de poulet et les champignons pendant 10 minutes
Stap 3 /6
Ajouter le paprika, l'origan, le gingembre, le sel et le poivre puis bien faire colorer encore 5 minutes
Stap 4 /6
Ajouter la crème fraîche et bien mélanger
Stap 5 /6
Disposer une tranche de coppa dans la cassolette puis les blancs de poulet puis pour finir une tranche de mozzarella. Répéter l'opération pour toutes les cassolette puis mettre au four à 180°c pendant 5 minutes pour faire gratiner.
Stap 6 /6
Servez immédiatement accompagné de pâtes par exemple. Bon appétit







