- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Calamars à l'américaine
Calamars à l'américaine
- Totale tijd 44min
- 5min
Voorbereidingstijd - 36min
Gaartijd - 3min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 kg Calamars
2 càs Huile
30 g Beurre
1 Oignon
1 Gousse d'ail
30 ml Cognac
20 cl Vin blanc
2 càs Farine
140 g Concentré de tomate
1 pincée Safran
Sel
Poivre
100 g Crème fraîche
150 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /6
Faire revenir l ail et l oignon dans le mélange huile beurre, ne pas trop les colorer.
Stap 2 /6
Ajouter les calamars, les faire revenir dans le mélange ail oignons
Stap 3 /6
Saupoudrer de farine, mélanger, ajouter le concentré de tomate, le safran, le sel, le poivre et mouiller avec le vin blanc et l'eau
Stap 4 /6
Mettre sous pression pendant 10 minutes
Stap 5 /6
Ajouter la crème remuer et laisser en maintien au chaud pendant 3 minutes
Stap 6 /6
Servir avec du riz blanc.



