- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cabillaud en dal de lentilles
Cabillaud en dal de lentilles
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 càs Huile végétale
2 Dos de cabillaud de 150 g farinés
50 g Oignons émincés
250 g Lentilles cuites en conserve
70 g Coulis de tomate
13 cl Lait de coco
Sel et poivre
1 càc Cumin
0.5 càc Curcuma
1 càs Coriandre fraîche ciselée
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Emincer les oignons.
Stap 3 /8
Ciseler la coriandre.
Stap 4 /8
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 5 /8
Colorer légèrement les dos de cabillaud. Les retirer.
Stap 6 /8
Ajouter les autres ingrédients sauf la coriandre et mélanger. Déposer le poisson sur les légumes.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression : 5 min
Stap 8 /8
Agrémenter de la coriandre. Servir accompagné d'un riz basmati.






