- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cabillaud citronné et poireaux
Cabillaud citronné et poireaux
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Dos de cabillaud
4 Blanc de poireaux
10 cl Vin Blanc
10 cl Bouillon de légumes
10 g Beurre
2 càs Crème fraîche
1 càs Jus de citron
Aneth
Ciboulette
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /8
Émincer les blancs de poireaux.
Stap 2 /8
Préparer le bouillon de légumes.
Stap 3 /8
Faites fondre le beurre dans la cuve et ajouter les poireaux. Faites revenir quelques minutes puis arrêter la cuisson.
Stap 4 /8
Déglacer au vin blanc.
Stap 5 /8
Ajouter dans la cuve le bouillon, les dos de cabillaud, le citron, l’aneth et la ciboulette.
Stap 6 /8
Fermer l’appareil.
Stap 7 /8
Sortez les dos de cabillaud délicatement puis ajouter la crème fraîche et mélanger.
Stap 8 /8
Servir avec du riz.






