- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Butternut au bleu
Butternut au bleu
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 Petites butternut
1 Oignon
1 Gousse d'ail
200 ml Eau
2 càs Paprika
150 g Bleu
1 càs Huile d'olive
20 cl Crème fraîche épaisse
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /4
Éplucher et couper en morceaux le butternut, l'oignon et l'ail. Couper le bleu en dés.
Stap 2 /4
Faire revenir 5 minutes dans l'huile d'olive, le butternut, l'oignon et l'ail.
Stap 3 /4
Ajouter l'eau et le paprika. Cuire sous pression 5 minutes.
Stap 4 /4
Vider l'eau du bol, puis ajouter la crème fraîche et les morceaux de bleu, bien mélanger (rajouter du paprika selon les goûts). Gratiner avec l'extra crisp, mode n°2 pendant 10 minutes.



