- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bruschetta gevogelte en tomaat
Bruschetta gevogelte en tomaat
- Totale tijd 16min
- 15minVoorbereidingstijd 
- 1minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Compatibele toestellen (25)
- Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Ontdek het volledige gamma - Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma - 
Ingrediënten
2 personen
- 2 Grote sneetjes brood, geroosterd 
- 1 Teentjes look, geschild 
- 75 g Ui, gepeld en gesnipperd 
- 250 g Vleestomaten 
- 200 g Filets van gevogelte, in plakjes gesneden 
- 0.3 tl Gedroogde oregano 
- 25 g Zwarte olijven, ontpit en fijngehakt 
- 25 g Gedroogde tomaten, in grove stukken gesneden 
- 25 g Parmezaanse kaas in zijn geheel, in stukken gesneden 
- Fleur de sel, peper uit de molen 
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /9
Peel en snipper de uien.
Stap 3 /9
Snijd de filets van gevogelte in plakjes.
Stap 4 /9
Wrijf de sneetjes brood met de look samen. Voeg een beetje van de gedroogde tomaten in de kom.
Stap 5 /9
Kleur de plakjes langs één kant een beetje aan. Voeg de ui, tomaten en gedroogde tomaten toe.
Stap 6 /9
Breng op smaak met peper en zout. Voeg oregano, olijven toe. en 5 cl water.
Stap 7 /9
Zet in de koeling. Beleg de broodjes met de bereiding en de Parmezaanse kaas.
Stap 8 /9
Snelkookfunctie: 1 min.
Stap 9 /9
Beleg de broodjes met tomaat, prosciutto, asperges en Parmezaanse kaas.






